Vieni skaniausių pyragų receptų

Tikriausiai daugelis mėgsta bent kartais paskanauti tam tikrais pyragais. Kai kurie iš jų yra populiaresni, o kai kurie ne, vieni pagaminami lengviau, o kai kurie atvirkščiai – jiems reikia kur kas daugiau produktų ir nemažai įgūdžių, kad jie išeitų tikrai gerai. Tad šiame straipsnyje norėtume pristatyti tris pačius populiariausiu pyrago receptus, kuriems nereikės labai daug produktų ir pagaminimas jų visai nesudėtingas.

Nesudėtingas obuolių pyragas

Obuolių pyragas turbūt yra vienas dažniausiai pasirenkamų pyragų, kurį nėra brangu išsikepti ir jam nereikia daug ir sunkiai randamų ingredientų. Ypač jis yra mėgstamas rudens sezonu, kuomet obuolių turime labai daug. Dar patogu tokį pyragą kepti, nes jo receptų yra labai daug ir kiekvienas kepėjas su juo nemažai gali improvizuoti. Bet pagrindiniai ingredientai yra labai paprasti, tai yra sviestas, miltai, kiaušiniai, cukrus, vanilinis cukrus, cinamonas ir žinoma obuoliai. Obuolius irgi reikėtų rinktis pagal skonį, tačiau labiausiai tokiam pyragui tinka rūgštesni obuoliai, nes tada yra sukuriamas didesnis balansas tarp rūgščių obuolių ir saldžios tešlos.

Sūrio pyrago receptas

Dar vienas pyragas, kurį renkasi labai dažnai yra sūrio pyragas. Jo variantų irgi yra ganėtinai nemažai, tad kiekvienas gali rinktis pagal savo skonį. Sūrio pyragas gali būti kepamas arba ne, tad jeigu namuose ir neturite orkaitės, tai nesudaro nepatogumo pasigaminti sūrio pyragą. Tokiam pyragui reikia šiek tiek daugiau ingredientų, nei lyginant su obuolių pyragu ir jam reikia šiek tiek daugiau laiko, nes jeigu jis nebus kepamas, jam reikės pakankamai laiko sustingti, o jeigu jį kepsite, tai reikės daryti per kelis kartus, nes dažniausiai pirmiau reikia išsikepti pagrindą, o po to jį kepti su įdaru.

Tinginys

Tai dar vienas desertas, kuriuo mėgautis galime labai dažnai, nes jis nėra nusibostantis. Ypač toks pyragas yra tinkamas tiems, kurie dažniau renkasi šokoladinius pyragus, nes lengvas tinginio receptas dažniausiai susideda iš kakavos, sviesto, sausainių, kondensuoto pieno. Tik šių kelių ingredientų reikia, kad būtų gautas nuostabaus skonio desertas. Aišku, norint jį valgyti, reikės nemažai laiko, nes jam reikia tikrai ilgų valandų sustingti. Tad jeigu šis pyragas yra labai mėgstamas ir juo dažnai vaišinate atėjusius svečius, tuomet jį reikėtų pradėti gaminti mažiausiai prieš dieną. Dar labai svarbus aspektas yra tas, kad jo galiojimo laikotarpis yra pakankamai ilgas.